fbpx

Over ons

Hedendaagse bezielers met inspirerende Europese producten

Massief messing en bronzen deurbeslag heeft veel troeven.

Het zuiver messing deurbeslag is ambachtelijk vervaardigd en met de hand gepolijst in het atelier. Met een subtiel speels karakter zorgt het kunstzinnige design voor een blikvanger in uw interieur. Messing is bovendien van nature antibacterieel en heel gemakkelijk in onderhoud. 

Vervolgens oogt het massief gegoten bronzen deurbeslag exclusief en chic. Deze ontwerpen zijn eigentijds, maar hebben toch een tijdloze charme. Bijzonder is dat elk stuk met de hand is bewerkt en zo een uniek gedetailleerde textuur en een eigen glans en tint krijgt. Deze bronzen bekleding is voorts uiterst bestendig en gaat dus generaties lang mee. Tot slot heeft brons ook een antibacteriële eigenschap net zoals de bekleding in messing.

Laat u dus inspireren door onze uitmuntende collectie van deur-, raam- en meubelbeslag. Deze collectie bevat geweldige originele ontwerpen die passen in een architecturaal interieur met een landelijke en een hedendaagse stijl.

De bezielers van cottagedeurbeslag hebben tot slot ook aandacht voor een duurzame economie. De producten bestaan uit duurzame materialen. Verder gebeurt de vervaardiging binnen Europa. Op die manier is er een kleinere transportafstand en een minder grote impact op het milieu. Ook engageert cottagedeurbeslag zich op sociaal niveau door de creatie van lokale werkgelegenheid.