fbpx

Levering & Retourneren

Levering & Retourneren

Levering

1. Leveringsvoorwaarden

Cottagedeurbeslag levert haar producten in goede staat in België en Nederland.

2. Levertermijn

Cottagedeurbeslag bezorgt de bestelde producten binnen 30 kalenderdagen bij de klant. Deze termijn gaat in vanaf het moment dat de producten betaald zijn. Indien het een product betreft op aanvraag met specifieke wensen, zal de klant op de hoogte worden gebracht van de waarschijnlijke levertermijn. Cottagedeurbeslag kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertraging door de bezorger (post of koerierdienst).

3. Leveringskosten

De prijzen vermeld op de site van cottagedeurbeslag zijn inclusief 21% btw. Bij een bestelling worden naast die prijs ook de vaste verzendkosten van 6,30 euro aangerekend. De volgende betaalmogelijkheden zijn aanwezig: Bancontact, PayPal en via creditkaarten. Het plaatsen van een bestelling houdt een betalingsverplichting in. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt de klant automatisch een factuur.

 

Retourneren

1. Voorwaarden van de annulering

Het recht op retourneren valt op alle producten, bestaande uit messing. Alle massief bronzen producten zijn maatwerk en kunnen niet worden teruggestuurd.

Het product moet ongebruikt en in de originele ongeopende verpakking teruggestuurd worden, anders geldt het herroepingsrecht niet.

2. Termijn van de annulering

De klant heeft 14 kalenderdagen tijd om de bestelling te bedenken zonder een reden op te geven. De termijn van deze 14 dagen begint te lopen op de dag waarop de consument de goederen fysiek in bezit neemt.

3. Modaliteiten voor de annulering

Het volstaat dat de klant zijn bedenking binnen die termijn schriftelijk per brief of via mail laat weten. De klant vermeldt daarbij de volgende zaken: de geadresseerde (onderneming, naam, adres en e-mailadres), de mededeling “Ik deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen herroep“, de vermelding van de betreffende producten, de datum van bestelling en ontvangst van de te retourneren producten, de gegevens van de klant (naam, adres) en de datum en handtekening van de klant.

Van zodra cottagedeurbeslag het product heeft teruggekregen van de klant, zal cottagedeurbeslag binnen 14 dagen de kost van het product terugbetalen. De kosten voor het terugzenden van de producten vallen ten laste van de consument.